Tlf 1: 36 70 07 12

Tlf 2: 36 70 50 45

Mekanisk værksted

Hos J.P. Auto & Teknik Aps i Rødovre er kun det bedste godt nok for vores kunder. På vores mekaniske værksted er vi i stand til at udføre alt inden for autoreparationer og servicearbejde, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Et mekanisk værksted med et utal af muligheder

Den nyeste teknologiske udvikling giver os de bedste forudsætninger for at yde en optimal service på din bil. Vores mekaniske værksted rummer et utal af muligheder for reparation, eftersyn med mere. Men de mange nye teknikker kan gøre det svært for kunden at overskue omfanget af det udførte arbejde. Hos J.P. Auto & Teknik Aps vægter vi derfor gennemsigtighed, tillid og kvalitet højt, og vi stiller høje krav til vores mekaniske værksted. Dette er din garanti for et ordentligt udført arbejde til konkurrencedygtige priser.

Den sikre løsning

På vores mekaniske værksted modtager du og din bil behandling i verdensklasse. Vores mekaniske værksted indeholder det nyeste og bedste udstyr og værktøj, og vores uddannede og dygtige medarbejdere yder en utrolig høj service. Vælg den sikre løsning og kom forbi vores mekaniske værksted i Roskilde. Vi tager hånd om dig og din bil.


Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave!

Hvem er vi?

​J.P. Auto & Teknik

CVR: 34470952

Find vej

​Nyholms Allé 29

2610 Rødovre