Tlf 1: 36 70 07 12

Tlf 2: 36 70 50 45

Rustbeskyttelse

Søger du en kompetent og erfaren automekaniker i Rødovre, som kan give din bil en effektiv rustbehandling, så er J.P. Auto & Teknik Aps den helt rette til opgaven. Du kan trygt overlade din bil til os. Vi sørger for en førsteklasses rustbeskyttelsesbehandling.

Rustbeskyttelse – en klog beslutning

Det er individuelt for den enkelte bil, hvor ofte den behøver at blive rustbehandlet. Det kommer blandt andet an på bilens alder og kørselsmønster. Dog anbefaler vi at kontrollere bilens rustbeskyttelse hvert andet år. Med en rustbeskyttelse fra J.P. Auto & Teknik Aps kan vi forlænge din bils levetid samt forebygge rustrelaterede skader.

Fokus på kvalitet og service

J.P. Auto & Teknik Aps leverer rustbeskyttelse til alle bilmærker, og lægger i denne forbindelse vægt på kvalitet og service. Vi udfører rustbeskyttelse i overensstemmelse med Teknologisk Instituts anbefalinger, og samarbejder med Dinitrol Hvidovre Anti Rust Center. Dinitrol rustbeskyttelse er baseret på mere end 50 års erfaring, hvor fokus har været på udviklingen af behandlingssystemer samt på praktisk rusbeskyttelsesbehandling af biler.

Læs mere om Dinitrol her

Den gode faglige rådgivning

Som en ekstra service yder J.P. Auto & Teknik Aps professionel rådgivning om, hvordan du bedst plejer din bil, så du får det optimale ud af din rustbeskyttelsesbehandling. Vi giver dig det bedste udgangspunkt for en sund og rustbeskyttet bil, som kan holde i mange år.  

Har du lyst til at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os telefonisk på 36 70 07 12 og 36 70 50 45 .

Du kan også prøve via vores kontaktformular.

Hvem er vi?

​J.P. Auto & Teknik

CVR: 34470952

Find vej

​Nyholms Allé 29

2610 Rødovre