window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-0RH1KP64DG');

J.P. Auto & Teknik ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Om os

Om JP Auto og Teknik ApS

J.P. Auto og Teknik ApS i Rødovre arbejder med servicering af biler, og udfører alle slags opgaver for både private og erhvervskunder.
Vi har igennem de sidste godt 20 års dækket behovet for servicering af biler og er i 2019 blevet en del af Bosch Car Service kæden som er din garanti for kvalitet i udført arbejde.

Hos J.P. Auto og Teknik er kundens tilfredshed og oplevelse det vigtigste. Derfor arbejder vi ud fra strikse standarder opsat af Bosch Car Service så vi sikres samme kvalitet hver gang vi udfører arbejde på kundernes biler – og så går vi i øvrigt gerne den ekstra mil for at sikre den gode oplevelse for dig.
På vores mekaniske værksted er vi i stand til at udføre alt inden for autoreparationer og servicearbejde samt pladearbejde. Det betyder også at du trygt kan få udbedret din forsikringsskade hos os da vi også samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Der ud over klargør vi din bil til periodisk syn og/eller sikrer at du kan “stå fast” om vinteren eller sommeren ved udskift af dæk og fælge til de korrekte for sæsonen.
Kort sagt – vi udfører enhver reparation. Og så er vi rigtig flinke og rare og møder dig med et smil på læben, og en kop kaffe skulle du have lyst til det.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen til J.P. Auto og Teknik ApS.

Vores åbningstider

Mandag – Torsdag 7.00-16.00
Fredag 07.00-15.00


J.P. Auto & Teknik ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!