window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-0RH1KP64DG');

J.P. Auto & Teknik ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Autoværksted

featured image

Velkommen til J.P. Auto & Teknik ApS

J.P. Auto & Teknik Aps er autoværkstedet, der løser både små og store – opgaver. Vi ved hvor afhængig du kan blive af din bil. Uden den mister du friheden til at komme rundt når og hvor du vil, og det kan gøre mange situationer lidt mere besværlige.

På vores autoværksted sørger vi for, at du og din bil hurtigt bliver kørende igen – vi udfører alle former for opgaver, og servicerer alle typer af biler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi er certificeret Bosch Car Service-partner, og det er din garanti for, at vi udelukkende bruger reservedele i original kvalitet, og at du beholder fabriksgarantien på din bil, fordi vi følger din forhandlers forskrifter.

På vores mekaniske værksted er vi i stand til at udføre alt inden for autoreparationer og servicearbejde, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

​Søger du en kompetent og erfaren automekaniker i Rødovre, som kan give din bil en effektiv rustbehandling, så er J.P. Auto & Teknik Aps den helt rette til opgaven.

 


J.P. Auto & Teknik ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!