window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-0RH1KP64DG');

J.P. Auto & Teknik ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Bilservice og bilreparation

featured image

Mekanisk værksted

Hos J.P. Auto & Teknik Aps i Rødovre er kun det bedste godt nok for vores kunder. På vores mekaniske værksted er vi i stand til at udføre alt inden for autoreparationer og servicearbejde, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Et mekanisk værksted med et utal af muligheder

Den nyeste teknologiske udvikling giver os de bedste forudsætninger for at yde en optimal service på din bil. Vores mekaniske værksted rummer et utal af muligheder for reparation, eftersyn med mere. Men de mange nye teknikker kan gøre det svært for kunden at overskue omfanget af det udførte arbejde. Hos J.P. Auto & Teknik Aps vægter vi derfor gennemsigtighed, tillid og kvalitet højt, og vi stiller høje krav til vores mekaniske værksted. Dette er din garanti for et ordentligt udført arbejde til konkurrencedygtige priser.

Den sikre løsning

På vores mekaniske værksted modtager du og din bil behandling i verdensklasse. Vores mekaniske værksted indeholder det nyeste og bedste udstyr og værktøj, og vores uddannede og dygtige medarbejdere yder en utrolig høj service. Vælg den sikre løsning og kom forbi vores mekaniske værksted i Roskilde. Vi tager hånd om dig og din bil.


J.P. Auto & Teknik ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!