window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-0RH1KP64DG');

J.P. Auto & Teknik ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Synstjek

featured image

Vi sørger for, at du slipper for anmærkninger!

Er det ved at være tid til det periodiske syn, og vil du sikre dig, at din bil går igennem uden problemer? Så send den forbi J.P. Auto & Teknik Aps i Rødovre til en synsklargøring. Vi sørger for, at din bil kan gå sikkert igennem synshallen.

Synsklargøring du kan stole på

Med en synsklargøring fra J.P. Auto & Teknik Aps, kan du sikre dig, at din bil går igennem ethvert syn uden problemer. Vi gennemtjekker din bil og vurderer, hvilke reparationer der er nødvendige for, at den kan klare sig igennem et syn. Du kan trygt stole på, at vi udfører en professionel synsklargøring med henblik på det lovpligtige periodiske syn uden at gå på kompromis med trafiksikkerheden.

Undgå omsyn

Mange biler går ikke igennem syn ved første syning. J.P. Auto & Teknik Aps klargør din bil til syn, så den klarer sig igennem første gang. Det besvær og de udgifter et omsyn kræver, kan du derved undgå, hvis du sender bilen til synsklargøring hos os.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud enten via vores kontaktformular eller på tlf. 36 70 07 12 og 36 70 50 45


J.P. Auto & Teknik ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!